kawaiiandnormal

Alla inlägg under september 2013

Av Angelique Jallow - 15 september 2013 20:46

Nej.

 

Jag ska inte sluta blogga, men jag ska sluta planera mina inlägg, jag bara skriver när jag skriver och jag skriver hur jag skriver. Det kändes fake med stort F. Men jag ska ta en bloggpaus... :c

Kanske händer rätt så plötsligt, men jag skriver när jag har tid. 

Förlåt för att det blir så här, men, jag kommer nog snart tillbaka!

Jag måste bara berätta att jag kan vara allergisk mot min cykels handtag :c Jag får prickar över hela ansiktet, mina händer svullnar och det kliar på händerna.. :c Så nu, måste jag ha på mig vantar varje gång jag cyklar :c Och pricken över i:t får jag en fläskläpp också.. Tragiskt, tragiskt.. :c

Men nu ska jag fråga mamma vad det blir för mat, för jag har inte ätit än :c Har bara ätit frukost och på donken idag.. :c 

Well,


SAYONARA SO LONG!

Av Angelique Jallow - 12 september 2013 18:01










Hej! :D

Jag hade tänkt lätta upp mina inlägg lite (vad det nu betyder) och jag skriver mina inlägg i ett dokument på datorn först och sen renskriver jag direkt i inlägget. Jag hoppas att jag gör såhär varje gång så blir det kanske enklare och ni kanske fattar mer vad jag skriver. Jag liksom prövar mig fram. Över till listan:

 


1. Pengar

2. Eyeliner

3. Moppe (Klass 2)

4. Creepers (skor)

5. Kläder, knästrumpor från http://kumimakiko.com/en/

6. Skal till mobilen

7. Happy Plugs, gröna

8. Eller, hörlurar från www.miniinthebox.com

9. Ännu mer pengar

10. Kläder från tradera, H&M, Lindex, KappAhl och GinaTricot

11. Barbie/Bratz/Monster High Docka så jag kan fixa med deras hår :3

 

Det var allt tror jag. Det får vi hoppas iallafall! Hehe. Om dtta inte var allt, kommer det ju mer sen. ;) Men, men detta var allt för mig! c:

 

SAYONARA!

 


Av Angelique Jallow - 12 september 2013 15:21

HELLU.


Som rubriken lyder, så ska jag pröva att planera mina inlägg oftare. Jag har ofta många ideèr på vad jag ska skriva och hur och när jag ska lägga in bilder och sånt, om hur bilderna ska se ut och så. 

Jag har spelat i hela två dagar. Men jag spelade inte idag, utan, jag spelade igår och i förrgår. Så jag har verkligen gått upp i level :3 Meheheheh... Haha. 

Jag kanske spelar mer ikväll med Sanna eller nåt för jag har lite quests att göra som jag skulle gjort för längesen. Men, jaja. Hehe.. 

Ni kanske har märkt att jag inte använder smileys i just det här inlägget, men det kommer sen hoppas jag! C:

Ganska kort inlägg justnu, men det kommer mer! Hehe! :P



SAYONARA!


Av Angelique Jallow - 10 september 2013 15:14


Hur mår ni idag? Jag mår rätt så dåligt, för jag har magsjuka.. Så från klockn 8:00 imorse så har jag spelat Eden Eternal :3 Rätt så roligt ändå. Jag tittar justnu på anime, fast den var med japansk txt, så jag ska försöka hitta en med engelsk text. Jag mår inte så himla bra nu, så jag ska fortsätta spela...



SAYONARA!

 

Av Angelique Jallow - 7 september 2013 12:35


Jag sitter justnu med datorn i sängen och undrar på varför jag alltid startar första meningen med "Jag sitter justnu".. Haha! :D Nä, men jag har ju som sagt en stor grej på gång som handlar om bloggen. De som har hängt med från början vet nog. Hehe.. Kanske spoilade (avslöjade) jag för mycket nu? :o Sorry för det isånnafall! Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske cykla till lextorp bara för att, eller kanske gå ut på stan eller dra till Överby.. Vem vet? 

Anledningen till varför jag inte lägger upp massa roliga små ikoner justnu är för att det för tillfället inte funkar.. :c 

Förutom den däruppe. Igår natt gjorde jag hemma gjord slush.. Med juice. Den var riktigt god, fast det blev inte så mycket.. 

Nu kom Johanna och Essie, så jag ska ta på mig kläder och göra frukost..


SAYONARA!


Av Angelique Jallow - 6 september 2013 22:07


Jag sitter justnu och kommetnerar lite på andras bloggar och ska alldeles strax kolla min gmail. Och så lyssnar jag på Paramore, självklart Haha, nä, men jag lyssnar på musik på Sptify! Hehe.. Och förlåt för den asdåliga uppdateringen, men jag ska verkligen försöka att bli bättre! ;) Jag redigerar också bilder på picmonkey som jag hade tänkt använda till bloggen. Haha! Det är äntligen fredag och helg och man kan vara ute (nästan) hela kvällen! :D Skitgött ju! c: 

Jag vet inte riktig vad jag ska skriva förutom att jag bara älskar Avril Lavigne's nya låt Rock' n 'Roll! :D Den är ju UNDERBAR! Finns inga ord för hur mycket jag älskar den!  Hehe.. Men nu tror jag att jag ska göra iordning lite saker till bloggen, som bilder och sånt, för jag har några grejer på gång som jag hoppas att jag fortsätter med. Men ni får ännu inte veta vad det är! :) Hehe..! 

Det kan hända att jag ändrar lite grejer här på bloggen, men det märker ni säkert! C: 

Well,


SAYONARA!

Av Angelique Jallow - 5 september 2013 11:22

Mina glasögon. Hej förresten.
Jag sitter justnu på engelskan och skriver ner glosord. Men jag ser inte så bra med de glasögonen jag har justnu. Jag väntar egentligen på ett par glasögon jag har bestämt mig för och som vi har "köpt" på Specsavers men de är tydligen inte färdiga än.. :c
Jag kan ju säkert visa en bild på dem när jag får dem! Hehe :) Och när mamma får pengar då ska jag säga att vi MÅSTE köpa balsam för mitt hår är fett, tovigt och äckligt. Så jag har det i en stor tofs och jag kan inte ta ut tofsen innan vi får balsam för då ser det förjävligt ut. USCH! Xc
Jg hatar mitt hår justnu, så jag ska fråga min faster om hon kan fläta mitt hår. Till rastaflätor alltså. Min syster hade det fast med lila "hår" i. Det var jättesnyggt! Jag brukar ha inbakade flätor men den här gången vill jag ha lösa. :D Hade tänkt att jag skulle bomba med bilder nu eftersom inspirationsinlägget blev så kort.

SAYONARA!

Av Angelique Jallow - 4 september 2013 17:09



Idag har jag vart i skolan (såklart) och på musiken hände det grejer, kan man säga. Jag tänker inte säga varför för det tycker inte jag är typ "lämpligt" att lägga ut på min blogg. Tyvärr, tyvärr! Förltå för att det var så dålig uppdatering igår, men jag spelade med Sanna och så blev det sent och mamma sa att jag skulle gå och lägga mig och hela det där köret..!  


Hehe :) Jag fick en kram av min kompis Aldin idag, fast den blev rätt så snabb eftersom jag inte visste om min lektion hade börjat.. Men jag ska få en imorgon också   YAY ! *Överlycklig* 

Men jag hade tänkt spela lite Eden Eternal och kanske Scarlet Blade. Jag började spela Eden Eternal igår på första gången på flera år. Jag och min tvillingsyrra Jaqueline spelade det väldigt mycket när vi var små. Haha!  Ja just, justdet! Jag åkte till vårdcentralen idag kl. 10:20, för jag har fåt en infektion på ett pinsamt ställe. Nej, inte i skrevet. Ja, på det andra stället som du kanske tänker på... (_r__t_t) <--- Ni får själva lista ut vad det står i parantesen! :) Haha..

Men, men, ska nog sätta igång att spela nu..


SAYONARA!


glitter-graphics.com

Kawaii~Des >v<

Här kommer jag skriva om mig själv min vardag. Jag gillar stilen Pastel Goth, och det är typ det som bloggen är inspirerad av. Jag är 16 år och bara ca 150 cm lång. C:

    

5 besvarade frågor

MAILA MIG GÄRNA PÅ:

jallowangelique@gmail.com

   

   

Min Instagram

   

RSS

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< September 2013 >>>

   

   

   

Besöksstatistik

                               

Purple Bow Tie

Ovido - Quiz & Flashcards