kawaiiandnormal

Alla inlägg den 23 januari 2013

Av Angelique Jallow - 23 januari 2013 16:03

INSPIRATION~

Kawaii Des~

       

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

SAYONARA RAINBOW FISH !!

Av Angelique Jallow - 23 januari 2013 13:52

Hej!

Anledningen till varför jag inte har bloggat är för att jag är sjuk. Men idag är jag på bättre vägar men jag tror kanske inte att jag kommer till skolan på torsdag eller fredag. Jag vill vila ut mg så mycket det bara går. Åh, vad jag längtar efter att bli frisk igen! Och sommaren längtar jag också efter! By the way, mitt ansikte är lenare än förr. Kinderna känns som mjukaste sammet, näsan som lenaste silke... Kanske är det fuktigheten i lägenheten som gjort det?

Jag vet inte om ni får bilder idag, nyser typ 24/7 och hostar om vartannat. Och det här kan låta konstigt men om du är sjuk och får "host attacker", alltså att du hostar gång på gång men det inte kommer upp något slem, ta då några klickar Heinz tomat ketchup och ät. Det hjälper faktiskt. Jag lovar! Det låter äckligt (fast jag tycker det är gott... ^^) men det funkar. Iallafall för mig...

Jag vet inte vad jag ska skriva mer om... Ja, just det! Jag har typ minnesförlust eller nånting så jag kommer typ inte ihåg nånting. Jag tror jag duschade förut men jag kommer inte ihåg, men eftersom mitt hår är blött så borde jag nästan ha duschat. Jag skojar inte, det här är liksom inte så kul (speciellt inte om man ska ha prov... O.O), men jag klarar mig. Vem vet, det är nog inte permanent tror jag. Det kanske bara är en såndär förkylnings "minnesförlust".

Det är nästan vårväder ute, bara det att det är så attans kallt. Och är det nånting jag är trött på så är det kylan. Och förkylningar.

Syrran och S är på manga möte på bibblan och jag ville följa med men då sa S att jag får följa med nästa onsdag. Men jag hoppas att det inte krockar med min klarrinett lektion som är kl 16. Jag vill verkligen, VERKLIGEN gå på det där mötet nångång.

Jag tror att ni får nöja er med all den här texten och kanske någon bild till, men nu ska jag rita på deviantART. ^^

       

Jag älskar dom här bilderna! Haha, I'm lovin' it...


~SAYONARA RAINBOW FISH!!~

Kawaii~Des >v<

Här kommer jag skriva om mig själv min vardag. Jag gillar stilen Pastel Goth, och det är typ det som bloggen är inspirerad av. Jag är 16 år och bara ca 150 cm lång. C:

    

5 besvarade frågor

MAILA MIG GÄRNA PÅ:

jallowangelique@gmail.com

   

   

Min Instagram

   

RSS

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30 31
<<< Januari 2013 >>>

   

   

   

Besöksstatistik

                               

Purple Bow Tie

Ovido - Quiz & Flashcards