kawaiiandnormal

Alla inlägg den 30 januari 2013

Av Angelique Jallow - 30 januari 2013 19:58

Hej!

I skolan, om man tappat bort sin nyckel, får man betala 100kr och så kopierar vaktmästaren en ny nyckel på Oden. Jag har alltid med mig en hundralapp i min medecinväska ifall jag skulle stöta på vaktmästaren i skolan. Bosse (vår mentor) sa att vaktmästarn skulle gå och kopiera nycklar en eftermiddag för typ 2 dagar sen eller typ igår eller något, men jag har inte fått någon nyckel! Och så har ju alla i 8:an och 7:an fått en dator som man var 2 och 2 och skulle dela på. Min klass fick datorerna den veckan jag var sjuk, så jag har inte fått någon! Jag har väntat och väntat, men ännu inte fått någon. :C Tragiskt, tragiskt... Men nu vet jag iallafall anledningen till varför! Min kompis, S, som jag ska dela datorn med, hennes föräldrar har inte skrivit på kontraktet än! 

Idag efter min klarinett lektion åkte jag till bibblan (Trollhättans Stadsbibliotek) för där skulle det vara manga möte :D Första gången jag var där idag och det var skitkul! Självklart var jag där med S, syrran och G, och vi hade skitkul! Det var så fränt!
 Vi tittade på anime och så körde vi namnleken och massa annat kul!

Snart börjar Melodifestivalen och då ska jag definitivt rösta på YOHIO!! Han är ju bäst, men S säger att han är en dragqueen, men jag lovar, det är han inte!

Fact om YOHIO:

YOHIO är en kille på 16 elller 17 år och sjunger i bandet Seremedy eller så är han soloarist... Jag vet inte riktigt... Eller så gör han både och... YOHIO är känd i Japan och när han uppträder på scen bär han lolita kläder och smink och peruker och sånt där. Han är skitcool tycker jag, men S tycker han är en dragqueen...

     

Bilder på YOHIO... :D YOHIO är också skitbra på gitarr (Nästa Jimi Hendrix...?) och piano och dessutom är han JÄTTESNYGG!!


Awesome <3

Förlåt för att jag inte bloggade igår, jag hann inte :/ Tyvärr. :( 

Nu ska jag titta lite på facebook och spela lite på spela.se eller något, för ja har annars inget att göra. Eller jo, jag ska gå in på deviantART och rita lite och leta efter bilder som jag kan ha på mina mappar...



SAYONARA!

Kawaii~Des >v<

Här kommer jag skriva om mig själv min vardag. Jag gillar stilen Pastel Goth, och det är typ det som bloggen är inspirerad av. Jag är 16 år och bara ca 150 cm lång. C:

    

5 besvarade frågor

MAILA MIG GÄRNA PÅ:

jallowangelique@gmail.com

   

   

Min Instagram

   

RSS

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30 31
<<< Januari 2013 >>>

   

   

   

Besöksstatistik

                               

Purple Bow Tie

Ovido - Quiz & Flashcards