kawaiiandnormal

Alla inlägg under februari 2013

Av Angelique Jallow - 22 februari 2013 20:21

Tjo!

Min såndära vägg grej ramlade ner imorse... Haha, skulle bara luta mig mot väggen och så händer det... 




SAYONARA!!

Av Angelique Jallow - 20 februari 2013 18:17

Hej, jag vet att det har vart dålig uppdatering, men jag försöker att bättra mig! Ibland så kan det hända en gång i livet att du inte vill blogga mer och uppdateringen blir bara sämre och sämre och till slut stänger man bloggen; det är absolut inte jag! Jag ska bättra mig med tiden och självklart kommer jag nog blogga på min födelsedag! Hehe, alltså jag borde verkligen skriva längre inlägg! Och ta tag i headern (toppbilden)! För så kan den ju inte se ut hela tiden! Nej, USCH!

Haha, om 5 dagar fyller man år! Yes, då får jag köpa Monster och gå på bio där det är 15årsgräns! :D Jippi!

Nu ska jag titta på Nichijou (en superduper bra anime!) och ha det jättekul! :D För den är riktigt awesome!




SAYONARA!!! 


Av Angelique Jallow - 18 februari 2013 18:53

Inspiration

 

~ Celebrities ~

 

               

 

 

SAYONARA~

Av Angelique Jallow - 18 februari 2013 18:22

Idag har man vart på Slättbergshallen och åkt skridskor med bästaste G och syrran och vi hade skitkul! Fast jag ramlade 2 gånger... Jag har typ ingen lust att skriva, jag vill bara kolla runt på bloggar eller rita eller vadsomhelst!



SAYONARA!

Av Angelique Jallow - 17 februari 2013 11:04

Hej!

Jag har tänkt på att jag bara börjar inlägget med ett "Hej!" varje dag... Fast det är för att jag inte kommer på nånting annat... By the way, om 8 dagar är 15 år och straffmyndig och byxmyndig! Inte för att jag kommer gå runt och, ni vet... Justnu tittar jag på Angel Beats (en anime) och den är helt AWESOME!! Idag är det cosplayträff i göteborg men jag kan inte komma för jag har inga pengar... Tragiskt, tragiskt..

Men nu ska jag kolla vidare på Angel Beats och när jag sett alla episoder ska jag titta på Nichijou! 




SAYONARA!

Av Angelique Jallow - 16 februari 2013 18:06

Hej, jag har skaffat Stardoll. 

Har du problem med det så kan du gå någon annanstans. Tack på förhand! :)

Vad har ni gjort idag? Jag har inte gjort nånting förutom att jag har ringt S (ett flertal gånger!), skulle åkt skridskor med F, handlat lite inför Melodifestivalen... Och nu sitter jag här framför teven och tittar på Top Model Sverige! Ganska kul och insåg, att dom har ganska coola ambulanser i U.S.A Skitfräna ju! Men det blir inget långt, känner att jag har faktiskt inget att skriva. Jättekonstigt ju, för jag är typ en sån som brukar skriva mycket. Tycker jag iallafall. Ikväll är det Melodifestivalen men jag vet inte när! Snälla berätta, det är kris! Eller kanske inte, jag kan ju kolla på hemsidan... Hehe... 

By the way, nu ska jag spela lite och göra annat så:



SAYONARA!

Av Angelique Jallow - 15 februari 2013 22:38

Hej, igen!

Nu är det kvällen och mitt sportlov har börjat. Om 10 dagar fyller man 15 och då får jag min kära rosa-vita maid klänning :D ! Jag kommer bli sktiglad när jag får den och nästa lördag ska jag på tjejkväll hos G. Kommer bli skitkul!

Jag chattade med H förut och då var h*n bara så sur och jag fattar inte varför. 




SAYONARA!

Av Angelique Jallow - 15 februari 2013 13:23

Hej!

Idag har det vart en dålig dag, haft jättetråkigt alltså! Nu sitter jag i B-spåret vid Eng1 och väntar på att engelskan ska börja! Fast den börjar 13:45, så jag får vänta länge.. Haha... By the way, den där kille jag gillar står vid sitt skåp lite längre bort och DET ÄR SKIT PINSAAMT!!! Shit! Jag blir inte röd i ansiktet eller så, men det känns som att jag har nånting i ansiktet eller nått sånt... 

OHMAGAWWSD... Han gick...

Jaha... Jag kanske lägger ut ett video inlägg sen, men jag vet inte... :/ Det blir ju rätt så korta inlägg när jag bloggar i skolan... Jag undrar varför! Nä, men jag vet varför ;)

Jag orkade inte skriva igår, förlåt för det, men nu ska jag kolla vidare på nätet!





SAYONARA!!

Kawaii~Des >v<

Här kommer jag skriva om mig själv min vardag. Jag gillar stilen Pastel Goth, och det är typ det som bloggen är inspirerad av. Jag är 16 år och bara ca 150 cm lång. C:

    

5 besvarade frågor

MAILA MIG GÄRNA PÅ:

jallowangelique@gmail.com

   

   

Min Instagram

   

RSS

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7
8
9 10
11 12 13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

   

   

   

Besöksstatistik

                               

Purple Bow Tie

Ovido - Quiz & Flashcards