kawaiiandnormal

Alla inlägg under december 2012

Av Angelique Jallow - 23 december 2012 20:16

Japp.

Vad menar du med Team Chibi tänker ni / du nog. Jo, såhär är det:


Jag hade tänkt skriva en berättelse, eller en "storie" som jag vill kalla det, som ska få heta Team Chibi. Jag har redan gjort en bild som ska spegla karaktärerna (fast med andra namn förutom Kona~Chan...)! Jag kommer skriva på Google Drive och om ni vill läsa den så kan jag kopiera över den hit så kan ni få läsa den.


Men vad kommer den handla om?


Den kommer att handla om en kille och en tjej som dansar. De är ett crew. Tjejen heter Kyoto och killen heter Ibanyo. I deras crew är det Konata, Miku, Kaito, Luka, Fuki, Yui, Loi, Yu, Kibi, Koi, Sajji, Alpha, Sama, Pretty, Miu och Pichu. De dansar allt från folkdans till street och försöker bli mästare. Men Joy och Emi gör allt för att stoppa dem. De vill vinna allt och ta hem segern. Alla som jag har raddat upp går i samma skola. I highschool. 


Är den bra?


Jag tror det. Näe, men jag hoppas att den kommer vara bra, för det är ju jag som gör den! Säg gärna vad ni tycker om den justnu så att jag får veta vad ni tycker.


SAYONARA!! + GOD JUL !!



Av Angelique Jallow - 23 december 2012 17:32

Halloj!

Jag vet inte varför jag skrev tuggummi som rubrik, så fråga snälla inte. Idag har jag, mamma och syrran vart i Sollebrunn och handlat och sedan åkte vi tillbaka till Trollhättan för att hämta Fredrik för han skulle till Junkyard. Efter det släppte vi av Fredrik hemma hos sig och sedan åkte vi hem. Jag vet inte vad jag ska skriva, jag har slut på ideèr... Eller, jo, förresten, ha en fortsatt rolig kväll, så syns vi säkert sedan, eller så syns vi imorgon!

   

Hon på bilden ovanför är Konata~Chan och är (typ) huvudpersonen i Lucky Star! Ni borde titta på den Animen! Fast, vissa säger att den är barnslig, men det tycker inte jag! Nu ska jag titta på julkalendern och efter det kanske äta lite och efter det, ska jag måla naglarna!

Det blir säkert bild på hur mina naglar ser ut sedan, som mobil inlägg, men jag kan inte lova något!



SAYONARA & God Jul

Av Angelique Jallow - 22 december 2012 18:17

Usch, jag tror jag har feber... Jag har jätteont i halsen och jag kan knappt prata.
Typiskt mej, såhär 2 dagar innan jul :(
Jag hostar väldigt mycket också.
Just nu är jag jättevarm och halsen gör jätteont!
Jag tror jag är sjuk... Men jag vill fortfarande fira julafton!
Jag behöver hostmedicin! Någon som kan hjälpa mig? Känner mig hemsk!
Jag orkar inte skriva mer nu, ska lyssna lite på Vidzone på PS3.

SAYONARA !!

Av Angelique Jallow - 22 december 2012 15:45

2 dagar kvar! Otroligt!

Idag gjorde mamma knäck och far min ringde och sa att han inte kunde komma imorgon. Tragiskt, tragiskt. Jag har skaffat Msp och där heter jag Angelicious och jag är ny där, så jag vet inte riktigt hur man gör ännu. Men jag kommer nog på något! Hoppas jag...

Jag har inget mer att blogga, kommer inte på något... Jag har korttidsminne, alltså jag är typ senildement eller något. No offense, ni som har det eller känner någon som har det!

Ni får en daglig bild som ni har fått de senaste dagarna!

Jag har börjat vlogga by the way, men jag kommer inte vlogga regelbundet och jag lägger inte ut någon video sålänge ljudet suger.

  <-----  Det där är jag på Msp.

Ha det så bra, vi syns säkert imorgon!


Sayonara!!

Av Angelique Jallow - 21 december 2012 23:24

Halloj!

Hur mås det idag? Här mås det bra! Vi har jullov (ÄNTLIGEN!) och det känns riktigt bra! Liksom, vem vill inte ha julklappar, julmat / julbord och massa släkt och vänner som har kul? Det är riktigt awesome!

Det är så tragiskt, jag har blivit förkyld såhär 3 dagar innan jul :( Och det känns inte riktigt helt okej... Idag är det kanske 5 år sedan min första hamster Tjockis dog. Jag har ett kort på henne som, jag en dag när jag blir stor, ska tatuera in på min arm. Så vi tände advents staken för lilla Tjockis. Jag saknar henne så himla mycket så det inte är sant och det finns ingen annan hamster som är lika bra som Tjockis var.

Inte mer om det, torka tårarna och gå vidare i livet;

Idag var jag med bästa T och L och sedan kom J och köpte en julklapp till hennes kille, sedan kom M, D och M's kille A. Ja, det var många bokstäver, men det får ni leva med så länge jag inte får säga vilka dessa personer är!

Jag har väl inget mer att säga om det, vi syns säkert imorgon eller på mobilen... Jag hade tänkt att jag ska göra nattinlägg för de som är uppe på natten, men då är det ju jag som får lida... Men jag gör nästan allt för mina läsare!

Med nästan allt menar jag:

  • Inte springa naken / bara underkläder / bara morgonrock
  • Inte busringa (eller jo kanske..)
  • Inte blanda ihop något äckligt och äta / dricka det

Snart fyller jag år by the way! Eller, snart och snart, jag och min tvillingyster fyller ju år på samma dag; så vi fyller år den 25 februari. Mer behöver ni inte veta för i detta fallet vill jag vara anonym.

Min käraste vän F har antagligen brutit tån då hon slog i tån i ett bord... Stackars F!!


Men nu ska jag nog sova... Ni får en bild eller två utav mig nudå, så syns vi säkert imorgon!

 

Japp, bara 3 dagar kvar! Hur många julklappar har ni under er gran?


SAYONARA!!



Av Angelique Jallow - 20 december 2012 19:39

Tragiskt, tragiskt...

Hej by the way!

Det hände något så tragiskt förra veckan! Jag och / eller Sanna råkade tappa bort min julklapp som jag hade fått utav F. När jag kom hem blev jag jätteledsen och började gråta hysteriskt. Jag blev jättearg på mig själv. Jag grät jättelänge. Men för en timma sedan kanske så åkte jag och modern min till Etage i Trollhättan, Överby och köpte en ny julklapp till mig som F ska skriva sitt namn och sånt där på. Så att det iallafall ser ut som den jag fick innan. 

Jag ska måla naglarna sedan efter att jag är klar med datorn och när jag skrivit lite grann på en "bok" på Google Drive.

Bara jag som tycker att Google Drive är jättebra att skriva med? Anyway, Kurtan (mammas hamster) håller på och bökar i sitt sågspån och sånt där och nu har han fått något i ögat. Och så ser det ut som att han har "påsar" under ögonen. 

Jahapp, jag måste bli klar, mamma ska sova... Ni kanske får en bild eller två i slutet av inlägget! By the way, hur blir er julafton / juldag / annandag jul? Hit kommer min moster och hennes man, BenGE's barn resp. kille, och ja... det är väl dom som kommer typ... Vad jag vet iallafall. 

Imorgon börjar jag halv elva och slutar en timma efter det! Jag, F och syrran ev. några mer ska "fira" jul efter skolan i skolan. Kan låta knepigt men det lät bättre i huvudet. Vi ska öppna paket som vi gett varandra, kanske sjunga lite julsånger och kanske äta lite godis eller nåt. 

Här får ni några bilder, för nu ska jag ta vidare hand om mina hästar på Howrse och kika med min kära vän Elisia!

By the way, om ni undrar vad Howrse är så är det typ som ett online spel. Men bara typ!

Länk (om det funkar..) 

http://se.howrse.com/jeu/

Jag tycker det är jättekul och jag har kanske ett 20-tal hästar där. Om du skapar ett konto där, adda gärna mig som vän! Där heter jag: 

Angelique9898

Jaja, ni kanske ville ha en bildbomb:

   

Det blev mig allt en liten bildbomb... Ja, ja whatever, kanske blie mer påmobilen sedan!


SAYONARA!!

Av Angelique Jallow - 19 december 2012 20:53

Ja, du där, med det fina håret, de fina kläderna. Ja, du med de där strålande glittrande ögonen! Jag ville bara säga att


Hur kort eller lång du än är, så är du lika fin som alla andra, även om du är tjock, smal, mullig eller bara lite knubbig. Du är nog det vackraste jag sett! Ändra inte på ditt utseende, om du vill vara lika fin utsidan (om du använder smink,) ät smink då, du blir antagligen finare då, men det är inget jag rekommenderar.

Ta det lungt och chilla, ingen kille i hela världen vill ha ett smink vrak...

 

Lite rena ord för själen, säg det här till dig själv varje dag, du ÄR fin, du måste inse det!

 

Whatever, iallafall, nu lyssnar jag på en låt av Evanscene som heter typ nånting med "My Immortal". Den är fin, verkligen och, tro det eller ej, men jag menar det. Kanske inte världens mest bästa låt enligt min smak men den var bra. Trots att jag gillar all musik.... Yes, I'm the weirdo!

Oj, oj, nu vet jag inte vilken text storlek jag hade från början, whatever ingen bryr sig. Förutom jag. Jag måste byta! Nu så blev det äntligen rätt! Fick lite ångest där, men nu är det lungt.

 

Jaha, eh, vad ska jag skriva om nu? Å, herregud, världens undergång är på väg på riktigt! JAG HAR INGET ATT SKRIVA OM!!! 

Jo, jag kanske gör en ny header imorgonn för nu ska jag titta på julkalendern från igår och idag.

Så jag får väl säga det där jag alltid säger i slutet men plus att ni får en bild också! 

    

 

SAYONARA!

 


Av Angelique Jallow - 17 december 2012 22:52

Hejsan, ett LITET hastigt inlägg såhär på kvällskvisten! Jag ska bara skriva om den här snygga skon och sedan ska jag kanske berätta om vad som hände på gympan.

Den här snygga skon kostar 749:- och jag hittade den på Mylovebasket. Märket heter Abbey Dawn av Avril Lavigne och, nej, jag kan inte uttala hennes namn, men jag kan stava det! Det är bra, fortsätt så! Jag tycker dom är skitsnygga, fast det kan verka konstigt, men jag gillar verkligen inte rosa! Lilla konstiga jag... Ja, ja, whatever, den här skon har klack och finns inte i min storlek. Tyvärr. Men snart. Kanske. Hoppas vi. Eller inte. Åh, gud, ÅNGEST, PANIK, STRESS!!!

Jag är trött och hyper <--- där har ni min förklaring! Den är skon är jättefin och cool och har en liten hallå-titta-på-mina-tår-om-jag-inte-har-strumpor-på-mig-tittut och utåtriktade-spetsig-trubbiga nitar på typ hela skon.Bild på den här fina skon om den syns...

Abbey dawn by avril lavigne - Abbey Dawn by Avril Lavigne stilet hos MylovebasketDet är nog inte alls den snyggaste skon jag sett.

DET SOM HÄNDE PÅ GYMPAN:

Jag slog i svanskotan. Jao.


SAYONARA, GOODBYE, AUFWIEDERSEHN!!

Kawaii~Des >v<

Här kommer jag skriva om mig själv min vardag. Jag gillar stilen Pastel Goth, och det är typ det som bloggen är inspirerad av. Jag är 16 år och bara ca 150 cm lång. C:

    

5 besvarade frågor

MAILA MIG GÄRNA PÅ:

jallowangelique@gmail.com

   

   

Min Instagram

   

RSS

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2012 >>>

   

   

   

Besöksstatistik

                               

Purple Bow Tie

Ovido - Quiz & Flashcards