kawaiiandnormal

Alla inlägg under december 2012

Av Angelique Jallow - 17 december 2012 19:28

Tjenare, vinnaren har nästan tjatat sönder efter ett inlägg. Alltså Elisia som vann "Julklappen".

Hon är jättekul att kika med på Kik (Hehe...) och hon har en Svampbob Fyrkant huvtröja som är jättefin! 

Justnu tar Jaqueline ett bad och så fort hon satte sig blev hon ett totalt fiasko. Hon fjantar sig som bara den och vill ha mer och mer uppmärksamhet och det är just det jag hatar! Alltså, sorry, alla vänner och familj, men jag är jag och det kan ingen ändra på. Så himla irritrande, jag blir så sur!

Anyway, jag har blivit medlem på "Mylovebasket" och det är inte nåt så märkvärdigt med det egentligen. Party in da haus, jao! Nej, men allvarligt, det är faktiskt jättetråkigt och jag fattar knappt någonting. Ja, ja, inte mer om det, jag tror jag ska berätta om morgondagen faktiskt! Jo såhär är det:

  • 6:45 - Gå upp, ta på kläder, ta med sig smink i min medicinväska
  • ca 7:04 - Gå till skolan med min kära syster yster
  • 7:?? - Vara vid skolan eller något....
  • ??:?? - Äta frukost i en timma ! X)
  • ---- - Gå runt i skolan

Vi får se vad som händer efter det men imorgon är det:

 

Jaha, men nu ska jag snart vara klar för jag måste ta mig nånting att äta och sedan ska jag borsta tänderna och sedan gå och lägga mig. C: För imorgon ska jag upp tidigt!

Men sedan ska jag blogga om något jättesnyggt! Men, men:


SAYONARA!!


Av Angelique Jallow - 16 december 2012 23:19

Kan hända att jag gör såhär någon gång, kanske till och med varje dag...



Follow on Bloglovin


det fungerade, fast inte så som jag ville... 

Av Angelique Jallow - 16 december 2012 21:46

Hej,

Äntligen ett inlägg på datorn! Äntligen en rubrik! Fast rubriken säger inte mycket... På mobil inläggen blir det oftast mycket bilder och jag tycker faktiskt att jag ska fortsätta med det. Videochattade med Sanna för en mycket liten stund sedan. Vi pratade lite grann, och det laggade lite lagom mycket... Jag funderar på att kanske flytta bloggen till nattstad när jag fyller 16. Fast det är ju lite mer än 1 år kvar tills dess. Som tur är, för bloggplatsen är som bäst justnu!

Heregud, jag har inte insett att det är 8 dagar kvar till julafton!

 

Jag vet inte vad jag ska skriva mera, så jag får väl snart säga det där jag alltid brukar säga. Men först! Jag har gjort en ny kategori som heter Julen 2012 och alla inlägg som jag har skrivit / skriver i December kommer jag, på datorn då alltså, lägga in i den kategorin. Låter det som en bra idè? By the way, sedan, om jag får / hinner, ska jag måla naglarna som små julklappar! Jag kanske visar på en bild i ett mobil inlägg hur det ser ut. Jag måste ta min astma medicin också, jag låter som en kyckling när jag andas in och det är jättetungt att andas. Men jag mår finfint! Imorgon ska jag ock Sanna KANSKE gå / åka till skolans frukost. F och Jaqueline gör det varje morgon. Fast jag hoppas att F inte cyklar. 

Jag har uppdaterat min IPhone också, så nu har jag iOS6. Den nya uppdateringen för IPhone.

Jag vill rekommendera ett par låtar innan jag går;

  • Hall of Fame - The Script
  • Astrologen - Darin (Remake från Så mycket bättre)
  • Diamonds - Rihanna
  • Radioactive - Imagine Dragons
  • Tomten jag vill ha en riktig jul - Busungarna
  • Holy - The Moniker
  • Hårda Paket - Electric Banana Band

Det där var absolut inte alla, men jag tyckte det räckte eftersom jag gillar all musik och det skulle blivit alldeles för mycket! Jag har träffat The Moniker by the way! Laugh out loud, det var jättekul och jag gillar hans musik verkligen!

De låtar jag radade upp nu finns på Spotify och jag har alla dom på mina playlists. N

Ni som bor i Trollhättan! Kom till Pingstkyrkan tisdagen den 18:e December klockan 18.30 Då är det Julkonsert med Hjortmosseskolans musikklasser! Fri entrè, alltså det kostar ingenting! Gratis! Välkommen! 

Näe, nu måste jag verkligen gå och ta min astma medicin, det piper när jag andas hela tiden! Även när jag har munnen stängd! Be right back! Nu är jag tillbaks! Men nu måste jag nog säga det där jag alltid säger i slutet. :(

Men vi syns väl inatt om jag skriver mobil inlägg eller så syns vi imorgon ;) 




Sayonara!

Av Angelique Jallow - 16 december 2012 10:12

Godmorgon, jag funderar på om jag ska skriva rubrik när det inte syns... Äh, whatever, jag gör det ändå! Snön här i Trollhättan håller på att smälta, det finns nästan ingen snö kvar! Och utan snö blir det ingen jul! :'(
Jag sitter vid vår (plast)gran och bloggar, granen den var så mörk och trist, men då kom Jaqueline och tände granen! Tackar, en stor applåd till Jaqueline!! Nu vaknade mamma, haha, hon är så gullig! Hon ser ut som en liten hamster! Eller, näe, det gör hon inte. Hon ser ut som mamma helt enkelt!
Jag kan ta en bild på granen så ni får se! Alltid när jag skriver inlägg på mobilen så får ni alltid bildbomber! Är inte det lite långrandigt? Förstår ni vad jag menar? Nu ska vi gå till ett helt annat ämne, alltså
Mitt bloggande. Jag har jättemånga bloggar, en tysk, en jättegammal och min första, eller jag har mer men det här är vad jag kommer på. Men det här är min seriösa. Den enda seriösa blogg jag har. Sedan får vi väl se om det kommer några bloggpauser framöver och några bloggplats byten.
Haha, jag lyssnar på Hårda Paket av Electric Banana Band. Den är så grymt bra! Jag kan nästan hela låten nu! Men nu ska jag nog lyssna på alla jullåtar jag har + några vanliga låtar på min spotify. Ni får ha en god jul! Fast vi syns ju ändå senare idag och / eller imorgon!



SAYONARA

Av Angelique Jallow - 16 december 2012 01:10

Hejsan, tänkte att jag skulle skriva ett inlägg på datorn förut men nähä, så blev det inte... Jag har skapat webbsida på Facebook som heter The Typical Felicia och där har jag lite random bilder. Vinnaren av tävlingen Julklappen är Elisia by the way! Stort grattis till Elisia som får den berömda julklappen som ni fick se igår... På bild... Men vi låtsas inte om det. Det får bli en låtsas surprise. Elisia går i 5mu på Hjortmosseskolan, där jag går. Jag känner henne litegrann. Eller typ iallafall. Jag har träffat henne i korridoren. Svaret på frågan var: Kawaii betyder söt, fin, gullig osv. Elisia var duktig och förklarade det mycket bra! Om jag fick sätta skolbetyg på det så skulle hon fått ett B! Eller C.
I fredags fick jag reda på att jag har E i kemi och tyska. Jag blev inte sådär överlycklig, men jag är glad över att jag blev godkänd!
Idag har vi klätt granen (vi har plastgran!). Och mamma skulle som vanligt pimpa den på sitt sätt. -.-"
Vi skulle egentligen julbakat också, men mamma tyckte att det blev lite försent. Oj, är klockan redan 00.42? Shit, vad tiden går fort! Jag måste gå och borsta tänderna innan mamma kommer och ger mig en natti-nattikram.
Jag hoppas att vi bakar pepparkakor imorgon! Vi ska göra en pepparkaks stad, men jag tycker inte att vi ska göra det. :( Jag tycker att vi bara ska göra vanliga pepparkakor. Det tycker mamma också men Jaqueline ska vara så envis, så näe då!
Jag har ju sagt nångång, att jag ska berätta om mina allergier och det ska jag banne mig göra. Men inte som ett mobil inlägg. Usch, nej, det går inte!
Nu måste jag dra!


SAYONARA!!

Av Angelique Jallow - 14 december 2012 15:24

Frågan! Till julklappen får ni nu, kanske går in på datorn efteråt och gör ett till inlägg fast med bild på julklappen... Men iallafall, frågan är:

VAD BETYDER KAWAII?
Svara på frågan med hjälp av en kommentar och om du har en blogg kan du gärna skriva med den i URL:en!
Bild på julklappen (4st bilder):

Av Angelique Jallow - 14 december 2012 07:29

Tjenare!
Förlåt för den dåliga uppdateringen igår, jag var bara så himla trött. Jag tyckte att ni behövde ett förlåt-för-den-dåliga-uppdateringen-igår-inlägg.
Och ett godmorgon inlägg.
Julklappen är inslagen och klar, så ikväll förhoppningsvis så får ni frågan. Om ni vill ha den så att säga! Annars får jag väl ge den till någon annan.... :(
Men det hoppas jag inte!
Nu måste jag skynda mig till skolan.


SAYONARA !!

Av Angelique Jallow - 12 december 2012 21:30

Hej,

Ny header, vad tycks? Själv tycker jag att den är oerhört ful och skitdålig. Jag använde paint, det var därför.

Jag måste nu stänga ner datorn för att mamma säger att jag måste gå och lägga mig, men joren går under klockan 00.00 sägs det!

Jag har en omröstning där ni får välja om ni vill ha julklapp eller inte. Jag hoppas ni vill det! Annars får jag väl ge den till någon annan.... Shame...

Om vi inte synes imorgon, syns vi säkert aldrig mer.

Ni ska få en bildbomb bara för att jorden går under idag / inatt :



                + en bild på headern! Den fula headern -.-''


SAYONARA !!

Kawaii~Des >v<

Här kommer jag skriva om mig själv min vardag. Jag gillar stilen Pastel Goth, och det är typ det som bloggen är inspirerad av. Jag är 16 år och bara ca 150 cm lång. C:

    

5 besvarade frågor

MAILA MIG GÄRNA PÅ:

jallowangelique@gmail.com

   

   

Min Instagram

   

RSS

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2012 >>>

   

   

   

Besöksstatistik

                               

Purple Bow Tie

Ovido - Quiz & Flashcards